De weg van de Soennah!

Module: De succesvolle moslim door Ustaadz Suleyman Van Ael

Aanpak: Uitleg van een door de docent geschreven boekje (boekje apart te koop, wordt via PDF bezorgd en er zal een contract ondertekend worden dat de student dit niet verspreidt)

Korte inhoud: Iedereen is op zoek naar succes. Moslims denken vaak dat ze alleen maar succesvol mogen zijn in het hiernamaals. Dit bracht twee groepen tot leven; 1 – Mensen die enkel streven naar het hiernamaals en 2 – mensen die enkel streven naar het wereldse. In deze cursus leren wij een juist evenwicht te vinden tussen beiden, en dit in het licht van de islamitische leer. Wij zullen voorbeelden van vroeger en nu aanhalen en de sleutels tot succes en de obstakels hiernaar toe belichten. Als je hier en in de eeuwigheid succesvol wilt zijn, dan is dit jouw module!

Lesonderverdeling:

  • Les 1: Werkelijkheid van succes. Wat is succes? Waarom succes? Kunnen wij werelds succes in harmonie met de speurtocht naar eeuwig succes beleven?
  • Les 2: De sleutels tot succes: – Standvastigheid – Geduld – Olifantenhuid – Doel voor ogen houden – Juiste entourage – Vertrouwen – Meditatie
  • Les 3: Het eeuwige succes – De beste en meest geliefde dienaar worden: Eigenschappen van de meest geliefde dienaar – Obstakels op weg naar eeuwig succes: Shaytan, ego, de wereld, mensen.
  • Les 4: Raadgevingen – Iedereen is speciaal – Stem je dromen af op je capaciteiten – 20 levensbelangrijke raadgevingen uit het boek: al_Khitta al_Barrâqa van dr. Salâh al_Khâlidî

Prijs: 30 Euro

Duur: 4 weken, telkens 2 uur

Tijd, plaats en startdatum: Vredesplein 7, 3074 SN Rotterdam, Nederland, elke woensdag van 19:00 tot 21:00, start op 6 April

Hoe inschrijven? Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

Schrijf je in via: info@sulaymanvanael.com, vermeld dan zeker je: Naam, stad waar je vandaan komt en welke modules je eventueel alreeds volgde. Als je jezelf inschrijft en niet komt, dan heb je iemands’ plaatsje bezet gehouden en verwachten wij ook dat je laat weten dat je toch niet zal deelnemen en zo toegewijd bent dat U iemand anders voorstelt die Uw plaatsje wel zal innemen.

 

Meer informatie bezoek ook: http://sulaymanvanael.comsuccesvolle moslim%d bloggers like this: